Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Voor juiste weergave op tablet en smartphone ' switch to the full site'  

Gildenbondsharmonie Boxtel

Alles is anders dit jaar, en voor het eerst in meer dan 35 jaar geen Kasteelconcert en het plein achter het Baanderherencollege is niet de binnenplaats van Kasteel Stapelen. Maar toch hebben we zondag 20 september een vrolijke zonnige start gemaakt met een mooi concert.

 

Duckies

 Er zijn setjes kaarten te koop met Gildenbonds Duckies die ons lid Anneke Penson heeft getekend.

 

Duckies verkoop

U kunt kaartjes kopen bij

De kaartjes kosten 6 euro per set van 12 kaarten en binnen Boxtel worden ze gratis bezorgd.

 

Helaas kan deze middag niet doorgaan wegens het coronavirus. 

14 juni 2020 op de markt in Boxtel

Mértdjez

 


 


 

 

 

FOTO ALBUM Big Band on the Beach 2019

met onderstaande big bands:

NightCats BigBand uit Eersel

Als je aan swingende jazz denkt dan komt een bigband als eerste in je gedachten en dit swingende Eerselse orkest laat graag zien dat zij met de tomeloze bigband-energie een feestje weten te bouwen!  

Met speciaal geschreven arrangementen heeft deze big band al eerder laten zien niet alleen maar sfeermakers te zijn op festivals en feesten, maar ook heel goed een swingend avondvullend concert te kunnen bieden voor een kritisch luisterend publiek in de schouwburg of theater.

Het brede basisrepertoire van de band bestaat, naast de traditionele big band-swing, uit lekkere jazzy bewerkingen van hedendaagse populaire muziek, aangevuld met niet altijd voor de hand, maar wel altijd goed in het gehoor, liggende eigen arrangementen.

Dankzij het enthousiasme van de muzikanten en de ambities en toewijding van muzikaal leider Patrick Schmidt is de NightCats BigBand inmiddels uitgegroeid tot een jazzorkest met een opmerkelijk presentatie en muzikaal niveau.

 


 

Smalltownbigband uit Breda

The Small Town Big Band is een ervaren bigband met DIVERSITEIT als leidraad. Een swingende smeltkroes van klassieke jazz/swing, in de stijl van Count Basie en Sammy Nestico (jaren ’40-’50 van de vorige eeuw), Salsa en Bossa Nova tot meer modernere composities van bijvoorbeeld Miles Davis, Herbie Hancock, Horace Silver, Charles Mingus en Jeff Jarvis. Maar altijd herkenbaar voor een zalige FEEL GOOD / LAIDBACK ervaring. 

Sinds januari 2014 heeft The Small Town Big Band een muzikaal leider gevonden in een inspirerende, enthousiaste componist/arrangeur met rijke, muziek bagage: Hans Tolhuijs. Zie www.hanstolhuijs.nl

 


Stripe Big Band Boxtel

Wie zijn wij?

Wij zijn "de Stripe", een mix van rond de vijfentwintig muziekvrienden uit Boxtel en omgeving. We spelen een uitgebreid repertoire varierend van jazzklassiekers, latin, soul, pop en een vleugje funk, en werken voortdurend aan nieuw repertoire.

Onze bigband heeft een bezetting van trompetten, saxen, trombones, gitaar, toetsen, bas, drums en percussie en zang, onder leiding van muzikaal leider en dirigent Simon Bruul.

Wat doen wij?

Naast onze vaste repetitieavond op maandag, verzorgen wij met enige regelmaat optredens. We werken regelmatig met gastzangers en -muzikanten, waardoor elk optreden uniek is. Dat kan kleinschalig zijn, maar ook groots opgezette evenementen gaan we niet uit de weg. Dit geeft ons een enorme drive om meer spetterende optredens te verzorgen.

 


Big Band Gorcum uit Gorinchem

Opgericht op 5 september 2012 en uitgegroeid tot een volwaardige bigband. Een bigband die voelt als een grote familie, muzikaal op hoog niveau en toch heel gewoontjes en vooral erg gezellig.  We spelen verschillende muziekstijlen, van oude bigband nummers tot popsongs, maar altijd in een bigband arrangement. Instrumentale stukken, maar uiteraard ook nummers met zang. Sinds 15 april 2015 staan wij onder leiding van de enthousiaste dirigent Olaf Baeke en zijn we wekelijks druk bezig het repertoire uit te breiden om ons publiek elke keer weer te kunnen verrassen.

   

 


 

Big Band 5607 uit Schaijk

Bigband 5-6-'07 (five six o'seven) is een enthousiaste, eigentijdse bigband uit Schaijk onder de bezielende leiding van Rob van den Hoven. Zij worden aangevuld door de zangeressen Evelien Goverde en Lenny Arts.

De Bigband is in 2007 opgericht en sindsdien gaan ze lekker. Ze waren o.a. te horen op Jazz in Duketown en de Nijmeegse vierdaagse. Een van de hoogtepunten was het zelf georganiseerde Big Fusion in 2012 waarbij de bigband het podium deelde met een rapper, een dj en verschillende gastsolisten.

 


 

Big Band Boxtel


 

 

BOB uit Best

Bressband BOB is 11 november 2004 opgericht in Best en bestaat inmiddels uit een groep van 16 enthousiaste muzikanten. Wij onderscheiden ons door onze muziekkeuze gecombineerd met show. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een veelgevraagde allround muziekgroep die optreedt op festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en overige evenementen.
Onze muziekkeuze bestaat uit verschillende soorten herkenbare en populaire pop-, soul- en rockmuziek, waarvan vele arrangementen in eigen beheer zijn geschreven. Wij beschikken over een uniek, eigen geluid wat door het publiek enorm gewaardeerd wordt. Onze liefde voor muziek, show en dans hebben ervoor gezorgd dat we de afgelopen jaren al vele ereplaatsen behaald hebben en een graag geziene groep zijn in het binnen- en buitenland.

Sinds het ontstaan hebben wij vele herinneringen opgebouwd, maar er zijn twee gebeurtenissen om niet te vergeten. Dit zijn onze optredens tijdens de 3 reunie concerten van de Dolly Dots in 2007 (Ahoy) en bij de Queen Experience in 2011 (Gelredome).

Ons motto is:  Laat BOB maar blazen!

 


 

Red River Band Boxtel

 

 


 

Jaarlijks houden wij, Big Band Boxtel, een muzikale middag aan recreatiepark De Langspier in Boxtel. Verschillende big bands wisselen elkaar af. 

 Wil je eens meespelen, laat het ons weten en mail naar onthebeach@gildenbonds.n

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?