Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Voor juiste weergave op tablet en smartphone ' switch to the full site'  

Gildenbondsharmonie Boxtel

Alles is anders dit jaar, en voor het eerst in meer dan 35 jaar geen Kasteelconcert en het plein achter het Baanderherencollege is niet de binnenplaats van Kasteel Stapelen. Maar toch hebben we zondag 20 september een vrolijke zonnige start gemaakt met een mooi concert.

 

Duckies

 Er zijn setjes kaarten te koop met Gildenbonds Duckies die ons lid Anneke Penson heeft getekend.

 

Duckies verkoop

U kunt kaartjes kopen bij

De kaartjes kosten 6 euro per set van 12 kaarten en binnen Boxtel worden ze gratis bezorgd.

 

 

 

Antoon Stolwerk

dirigent van harmonie van 1958 tot 1970 Na een moeizame periode na de tweede wereldoorlog waarin de Gildenbondsharmonie moeite had het oude niveau weer op te pakken was "Toontje" Stolwerk de dirigent die het orkest weer de Superieure afdeling binnenloodste. Onder zijn leiding werd onder meer 5 maal deelgenomen aan de FKM Kampioenswedstrijden waarbij maar liefst 4 tweede plaatsen werden behaald. Als lid van de Koninklijke Militaire Kapel wist hij vaak interessante werken mee naar Boxtel te brengen die niet altijd even goed door de muzikanten werden ontvangen.

 

Bijzondere evenementen met de Gildenbondsharmonie (selectie)

4 maal een eerste prijs met lof op bondsconcoursen, 5 deelnames aan Kampioenswedstrijden 1968 Toekenning Amateurprijs van de provincie Noord Brabant aan de RK Gildenbondsharmonie Maart 1967 Eerste Snaterfestijn, groots Gildenbonds Carnavals spektakel

  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?