Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Voor juiste weergave op tablet en smartphone ' switch to the full site'  

Gildenbondsharmonie Boxtel

Alles is anders dit jaar, en voor het eerst in meer dan 35 jaar geen Kasteelconcert en het plein achter het Baanderherencollege is niet de binnenplaats van Kasteel Stapelen. Maar toch hebben we zondag 20 september een vrolijke zonnige start gemaakt met een mooi concert.

 

Duckies

 Er zijn setjes kaarten te koop met Gildenbonds Duckies die ons lid Anneke Penson heeft getekend.

 

Duckies verkoop

U kunt kaartjes kopen bij

De kaartjes kosten 6 euro per set van 12 kaarten en binnen Boxtel worden ze gratis bezorgd.

 

 

 

Hans Klerx

heeft jammer genoeg zijn bevlogen werk bij de Gildenbondsharmonie nooit echt mogen afmaken. Zijn ziekte en vroegtijdig overlijden ontrukten hem plotseling en veel te vroeg aan de blaasmuziek in Brabant. Als geen ander wist Hans zijn muzikanten te motiveren en zo tot ongekende muzikale hoogtes te drijven. Als voorstander van moderne muziek (maar eigenlijk vooral gewoon GOEDE muziek) leerde hij de Gildenbondsharmonie kennis maken met muziek van Chance, Badings en Toebosch bijvoorbeeld. Maar ook het carnaveleske Snaterfestijn kon op zijn volledige toewijding rekenen. Ondanks de relatief korte tijd dat Hans Klerx bij de Gildenbondsharmonie werkte is hij voor de vereniging een onmisbare en onvergetelijke schakel gebleken in de keten van dirigenten die de geschiedenis en daarmee ook het huidige gezicht van de Gildenbonds hebben gevormd.

 

Bijzondere evenementen  met het leerlingenorkest

Diverse Bondsconcoursen, steeds met eerste prijs met lof der jury Januari 1980 Kampioenswedstrijden FKM te Kerkrade. Eerste prijs met Onderscheiding en de Oranje Kampioenswimpel in de Superieure Afdeling.

         

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?