Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Voor juiste weergave op tablet en smartphone ' switch to the full site'  

Gildenbondsharmonie Boxtel

Alles is anders dit jaar, en voor het eerst in meer dan 35 jaar geen Kasteelconcert en het plein achter het Baanderherencollege is niet de binnenplaats van Kasteel Stapelen. Maar toch hebben we zondag 20 september een vrolijke zonnige start gemaakt met een mooi concert.

 

Duckies

 Er zijn setjes kaarten te koop met Gildenbonds Duckies die ons lid Anneke Penson heeft getekend.

 

Duckies verkoop

U kunt kaartjes kopen bij

De kaartjes kosten 6 euro per set van 12 kaarten en binnen Boxtel worden ze gratis bezorgd.

 

 

 

Jo Diederen

dirigent harmonie van 1983 tot december 1985 Ondanks de relatief korte tijd die Jo Diederen bij de Gildenbondsharmonie heeft gewerkt heeft hij een onuitwisbare indruk achtergelaten. Toen Perzie onder druk van Ayatollah Khomeini tot een streng Islamitisch Iran werd omgevormd moest Jo als dirigent van het hoforkest van de Sjah het land verlaten. Onmiddellijk bij zijn aantreden in 1983 was iedereen onder de indruk van zijn charmante bevlogenheid. Zelden zal iemand de inwendige drang van de Gildenbondsharmonie om actief en spontaan te musiceren zo, op geheel natuurlijke wijze, hebben uitgebuit. Musiceren onder Diederen was altijd spannend en opwindend, ook in de programmering. Groot was de verslagenheid dan ook toen slechts enkele dagen na een fraai concours resultaat  van 330.5 punten op het bondsconcours te St. Michielsgestel de vereniging het bericht bereikte dat deze man met een groot en warm hart plotseling was overleden.

Bijzondere evenementen met de Gildenbondsharmonie (selectie) :

December 2003 Tweede plaats bij het Open Nederlands Kampioenschap voor de Concertafdeling te Kerkrade.

December 2001 Boxtels Presentatieconcert mmv Sonja van Beek (viool), Dorine van Dijk (harp), Jannemieke van Hemert (fluit), vocaal ensemble Ratatouille en Mari van Gils (componist)

  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?