Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Voor juiste weergave op tablet en smartphone ' switch to the full site'  

Gildenbondsharmonie Boxtel

Alles is anders dit jaar, en voor het eerst in meer dan 35 jaar geen Kasteelconcert en het plein achter het Baanderherencollege is niet de binnenplaats van Kasteel Stapelen. Maar toch hebben we zondag 20 september een vrolijke zonnige start gemaakt met een mooi concert.

 

Duckies

 Er zijn setjes kaarten te koop met Gildenbonds Duckies die ons lid Anneke Penson heeft getekend.

 

Duckies verkoop

U kunt kaartjes kopen bij

De kaartjes kosten 6 euro per set van 12 kaarten en binnen Boxtel worden ze gratis bezorgd.

 

 

 

Mari van Gils

Dirigent bondsband vanaf 2000 en vervolgens dirigent Big Band Boxtel vanaf 2011, dirigent leerlingenorkest van 1982 tot 1996
Mari had ook, als dirgent van het leerlingorkest, in de Dirigenten Galerij kunnen staan. Nog steeds is hij lid van onze vereniging en naast zijn huidige inzet voor de Big Band Boxtel zijn zijn verdiensten als dirigent, maar ook als stimulator van alles wat met de Gildenbondsjeugd te maken had ongeëvenaard.

 

Kerstmusicals

Onder zijn leiding werden tot 1993 met veel succes Kerstmusicals uitgevoerd, waarbij hij zelf de arrangementen verzorgde en samen met de naaste familie de gehele productie organiseerde. Ook was hij aktief bij de eerste leerlingenweekends en nam hij met zijn jeugdige muzikanten met succes deel aan diverse bondsconcoursen. Als dirigent van de Bondsband zorgde hij voor een verbreding van het repertoire en een verdieping van de speelwijze van dit Gildenbondsorkest. Ook hier is zijn inzet een garantie voor muzikale beleving bij de muzikanten. Nog steeds kan de harmonie op Mari een beroep doen voor het maken van bijzondere arrangementen. Daarnaast is Mari als dirigent werkzaam bij diverse orkesten en als trompet docent.

 

Bijzondere evenementen met het leerlingenorkest (selectie)

Vele Kerstmusicals waarbij het leerlingenorkest de begeleiding verzorgde. Diverse uitvoeringen van Mari's muzikale sprookje: Volkslied voor Sprookjesland,onder meer tijdens de jeugdorkesten dag te Beek en Donk (1991). Bondsconcours Middelburg, derde afdeling, eerste prijs met promotie (Mei 1990)

         

       

          

 

   
   
   
   
   
   
   
         
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?