Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Voor juiste weergave op tablet en smartphone ' switch to the full site'  

Gildenbondsharmonie Boxtel

Alles is anders dit jaar, en voor het eerst in meer dan 35 jaar geen Kasteelconcert en het plein achter het Baanderherencollege is niet de binnenplaats van Kasteel Stapelen. Maar toch hebben we zondag 20 september een vrolijke zonnige start gemaakt met een mooi concert.

 

Duckies

 Er zijn setjes kaarten te koop met Gildenbonds Duckies die ons lid Anneke Penson heeft getekend.

 

Duckies verkoop

U kunt kaartjes kopen bij

De kaartjes kosten 6 euro per set van 12 kaarten en binnen Boxtel worden ze gratis bezorgd.

 

 

 

Sander Teepen

Geboren op 12 april 1981 te Deurne. Begon op 8-jarige leeftijd met hobolessen bij Ans Bouwmans via de Koninklijke Harmonie Deurne. Na verdere hobolessen te hebben genoten bij Hans van Leeuwen, studeerde hij hobo en HAFA-directie aan het Brabants Conservatorium. Beide studies (bij respectievelijk Herman Vincken en Jan Cober/ Hardy Mertens) sloot hij in 2004 af met als eindcijfer een 9.

 

          

Studie

Geboren op 12 april 1981 te Deurne. Begon op 8-jarige leeftijd met hobolessen bij Ans Bouwmans via de Koninklijke Harmonie Deurne. Na verdere hobolessen te hebben genoten bij Hans van Leeuwen, studeerde hij hobo en HAFA-directie aan het Brabants Conservatorium.

Beide studies (bij respectievelijk Herman Vincken en Jan Cober/ Hardy Mertens) sloot hij in 2004 af met als eindcijfer een 9.

 

Orkestervaring

Hij deed orkestervaring op bij onder andere de Koninklijke Militaire Kapel, de Koninklijke Luchtmacht Kapel, de Johan Willem Friso Kapel, het Nationaal Jeugd Harmonie Orkest, het Europees Jeugdharmonieorkest en Het Brabants Orkest met dirigenten als: Jacob Slagter, Jan Stulen, Jaques van Steen, Heinz Friesen, Jan Cober, Ed Spanjaard, Micha Hamel, Hans Leenders, Sef Pijpers en vele anderen. Verder is hij actief in een tweetal kamermuziekensembles: Het Vivendi-ensemble en Il Trattamento Miracoloso. Als dirigent is hij naast de Gildenbondsharmonie ook verbonden aan Harmonieorkest Phileutonia Eindhoven en het jeugdorkest van de Koninklijke harmonie Deurne. Sanders is tot september 2014 dirigent van het harmonieorkest.

 

Bijzondere evenementen met de Gildenbondsharmonie

Mei 2005 Oranjeprom concert November 2005 Bondsconcours Venlo - 86,33 punten 2008 Honderdjaar bestaan van de Vereniging en in het kader daarvan een groots Jubileumconcert samen met de eveneens 100 jarige Boxtelse vereniging Boxtel's Harmonie in sporthal de Braken. November 2009 Concertwedstrijden 1e divisie voor Harmonieorkesten in Theater de Schalm te Veldhoven - 88,5 punten. Oktober 2011 Regioconcert Regio HaFa De Meijerij 1e prijs Wisseltrofee met 90,75 punten.

  

  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?