Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Voor juiste weergave op tablet en smartphone ' switch to the full site'  

Gildenbondsharmonie Boxtel

Zondag 20 september aanvang 14:30
Nazomerconcert Gildenbondsharmonie
binnenplaats Baanderherencollege Boxtel

Alles is anders dit jaar, en er is voor het eerst in meer dan 35 jaar geen Kasteelconcert

En het plein achter het Baanderherencollege is niet de binnenplaats van Kasteel Stapelen. Maar toch willen we proberen om aanstaande zondag net zo'n vrolijke start van dit nieuwe seizoen te maken als we dat zovele jaren op die prachtige locatie hebben mogen doen.
Ook al is de bezetting niet compleet vanwege coronavoorzichtigheid: er is de laatste weken druk gerepeteerd aan een leuk en onderhoudend programma.

 

9 Maanden na het nieuwjaarsconcert laat de Gildenbondshamonie weer van zich horen.

 

Weliswaar werd op de laatste repetitie voor de vakantie nog een video-opname gemaakt van de Paso Doble Alicante (click hier om te luisteren) die via de facebookpagina van de Gildenbonds zo'n 6000 keer bekeken werd, maar spelen voor publiek was er tot nu toe niet bij. Jammer genoeg is er dit jaar ook geen Kasteelconcert, maar als alternatief geeft de harmonie in Coronabezetting een kort onderhoudend concert op het plein achter het Baanderherencollege.

 

Programma


Daar staat naast die Paso Doble ook het zuid-Amerikaanse Conga Del Fuego Nuevo op het programma waar zo enthousiast op werd gereageerd bij het Toeters en Bellen concert.

Mike van Gils zal soleren in de Ballade voor Saxofoon en Harmonie van Alfred Reed en ook zal het stuk Cooperation dat dirigent Txemi Etxebarria speciaal voor de gelegenheid samen met Gildenbondsmuzikant Mari van Gils componeerde in premiere gaan.

Met de Floral Dance wordt teruggegrepen op bekende Top-40 muziek.

 

Gratis


Het concert begint om half drie en zal een kleine 3 kwartier duren. Het is gratis toegankelijk voor iedereen die van vrolijke muziek houdt.  

Eigen stoel

Wie wil zitten zal zijn eigen (klap)stoel moeten meebrengen en er zijn geen horecavoorzieningen tijdens het concert. Toegang is via de ingang aan de van der Voortweg.  Er is voldoende ruimte om onderling afstand te houden en bij aankomst (vanaf 14:15) zullen Corona Coaches u verdere instructies meegeven. Zij zullen tijdens het optreden ook vriendelijk corrigeren als mensen de regels even uit het oog verliezen.  Bij het concert kunnen vrije donaties gedaan worden in de Gildenbonds-collectebas en bestaat ook de gelegenheid om setjes Duckieskaartjes te kopen of te bestellen om de harmonie te steunen.

Duckies

Natuurlijk verwelkomen we u graag op ons concert a.s. zondag. Daar zijn dus ook de setjes kaarten te koop met Gildenbonds Duckies die ons lid Anneke Penson heeft getekend.

 

Duckies verkoop

Als u er onverhoopt zondag niet bij bent kunt u ook kaartjes kopen bij Sjiekkado in de Breukelsestraat of bestellen via sponsoring@gildenbonds.nl of bij leden van de harmonie.
de kaartjes kosten 6 euro per set van 12 kaarten en binnen Boxtel worden ze gratis bezorgd.

 

En alvast voor uw agenda:


ZONDAGMIDDAG 25 OKTOBER - HIGH TEA CONCERT
Engelse hapjes terwijl u luistert naar toepasselijke muziek

On-beperkt on Stage 2 en 3 februari j.l.

in samenwerking met Cello grandioos succes!

Geïnspireerd op het landelijke NTR Knoop Gala, bekend van TV, maar dan met eigen talenten uit Boxtel en omstreken. Dit mag u écht niet missen!

 Cello ondersteunt sinds jaar en dag mensen met een beperking. De organisatie gaat daarin verder dan alleen zorgtaken en persoonlijke begeleiding, maar heeft ook een breed uitgemeten dag besteding programma waarmee zij haar cliënten op alle denkbare manieren wil verrijken. Daarbij kan gedacht worden in de richting werk en hobby, maar ook culturele activiteiten vallen hieronder. 

Onbeperkt on Stage is voor de cliënten van Cello een voorbeeld van dergelijke culturele activiteiten.

 

Na maanden van voorbereiden, hard werken en veel repeteren was het dan eindelijk zo ver! Onbeperkt On Stage ging live!

En hoe!

Voor degene die er niet bij zijn geweest (en dat zijn er volgens ons niet zo veel) het was een feestje!!!
Dankzij de inzet van vele vrijwilligers uit alle geledingen van de vereniging liep het hele weekend op rolletjes. Het publiek is ontroerd geraakt en heeft genoten, getuige ook de polonaises en spontane zangkoren.
Het gaat zeker een vervolg krijgen! We hopen dat we dan weer op jullie allemaal een beroep mogen doen!

Foto's Mooi Boxtel

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?