Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Gewaardeerde sponsoren, supporters en vrienden van de Gildenbondsharmonie,

Zoals u wellicht hebt vernomen heeft ons harmonieorkest, onder leiding van dirigent Arjan Gaasbeek, zaterdag 26 november 2016 deelgenomen aan de concertwedstrijden in Veldhoven van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen.

Met veel plezier en gepaste trots laten wij u weten dat de jury onze prestatie heeft beloond met 90,67 punten, dus een eerste prijs met lof, en daarmee hoogst scorende van de elf orkesten die gisteren aan het concours deelnamen!

Dit is een prachtige afsluiting van een periode van maandenlange intensieve voorbereidingen met diverse extra repetities en concerten. Juist in een tijd waarin vrijwel alle harmonieën en fanfares, en ook wij, op zoek zijn naar een formule die past bij de 21e eeuw is het mooi om te zien dat wij ons plekje in de top van de wereld van de amateurmuziek wederom hebben waargemaakt. Dat kan alleen met top dirigenten, uitstekende instrumenten, hoogwaardige opleidingen en een florerend jeugdorkest.

Dit alles is alleen maar mogelijk dankzij  jullie jarenlange ondersteuning van onze vereniging. Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om onze hartelijke dank en waardering daarvoor uit te spreken, uiteraard in combinatie met onze wens dat wij ook in de toekomst op u mogen blijven rekenen.

Met vriendelijke groet, namens alle leden en het bestuur van de Gildenbondsharmonie,

 

Vincent Lokin, voorzitter

Voor juiste weergave op tablet en smartphone ' switch to the full site'  

Gildenbondsharmonie Boxtel

 

Aanmelding

kan door overmaking van uw vriendschapsbedrag op rekeningnummer NL 13 RABO 0108860302 t.n.v. Gildenbondsharmonie Boxtel en vult u tevens onderstaand formulier in. Na ontvangst van uw vriendschapsbedrag ontvangt u een vriendschapsbadge als wij u treffen bij een van onze concerten.

Vrienden van onze Gildenbonds

Muziek is voor ons allen zeer belangrijk en wij mensen kunnen niet zonder. Wij als vereniging streven ernaar dit uit te dragen zodat de hele gemeenschap van Boxtel en omgeving daarvan mee kan genieten. Dit alles is natuurlijk niet zomaar te realiseren. Behalve onze inzet en enthousiasme is daarvoor een financiële basis voor nodig. Gezien allerlei maatschappelijke ontwikkelingen zal het nodig zijn om naast onze eigen financiële bijdrage en eventuele subsidies een beroep te doen op uw financiële steun. Traditioneel hebben we als vereniging kunnen steunen op sponsoren en donateurs. Meestal zonder noemenswaardige tegenprestatie, gewoon op basis van verbondenheid met de vereniging.

Onze Gildenbonds

Om onze vereniging financieel gezond te kunnen houden introduceert de vereniging nu “ONZE GILDENBONDS” een officieel sponsorlidmaatschap (steunfonds) voor alle mensen en bedrijven die de Gildenbonds een warm hart toedragen en ons financieel willen steunen. Als lid wordt u nauw betrokken bij onze club en krijg u een aantal privileges. Door een sponsorlidmaatschap steunt u o.a. de opleiding van de leerlingen en u garandeert uitstekende leiding van de orkesten. 

Vriend- en sponsorpakketten

Natuurlijk stellen we als vereniging daar een aantal zaken tegenover. Daarom hebben we een aantal vriend- en sponsorpakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze pakketten hebben we hieronder nog eens naast elkaar gezet. Uiteraard zijn ook eenmalige giften van harte welkom.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?