Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Voor juiste weergave op tablet en smartphone ' switch to the full site'  

Gildenbondsharmonie Boxtel

Alles is anders dit jaar, en voor het eerst in meer dan 35 jaar geen Kasteelconcert en het plein achter het Baanderherencollege is niet de binnenplaats van Kasteel Stapelen. Maar toch hebben we zondag 20 september een vrolijke zonnige start gemaakt met een mooi concert.

 

Duckies

 Er zijn setjes kaarten te koop met Gildenbonds Duckies die ons lid Anneke Penson heeft getekend.

 

Duckies verkoop

U kunt kaartjes kopen bij

De kaartjes kosten 6 euro per set van 12 kaarten en binnen Boxtel worden ze gratis bezorgd.

 

 

Aanmelding

kan door overmaking van uw vriendschapsbedrag op rekeningnummer NL 13 RABO 0108860302 t.n.v. Gildenbondsharmonie Boxtel en vult u tevens onderstaand formulier in. Na ontvangst van uw vriendschapsbedrag ontvangt u een vriendschapsbadge als wij u treffen bij een van onze concerten.

Vrienden van onze Gildenbonds

Muziek is voor ons allen zeer belangrijk en wij mensen kunnen niet zonder. Wij als vereniging streven ernaar dit uit te dragen zodat de hele gemeenschap van Boxtel en omgeving daarvan mee kan genieten. Dit alles is natuurlijk niet zomaar te realiseren. Behalve onze inzet en enthousiasme is daarvoor een financiële basis voor nodig. Gezien allerlei maatschappelijke ontwikkelingen zal het nodig zijn om naast onze eigen financiële bijdrage en eventuele subsidies een beroep te doen op uw financiële steun. Traditioneel hebben we als vereniging kunnen steunen op sponsoren en donateurs. Meestal zonder noemenswaardige tegenprestatie, gewoon op basis van verbondenheid met de vereniging.

Onze Gildenbonds

Om onze vereniging financieel gezond te kunnen houden introduceert de vereniging nu “ONZE GILDENBONDS” een officieel sponsorlidmaatschap (steunfonds) voor alle mensen en bedrijven die de Gildenbonds een warm hart toedragen en ons financieel willen steunen. Als lid wordt u nauw betrokken bij onze club en krijg u een aantal privileges. Door een sponsorlidmaatschap steunt u o.a. de opleiding van de leerlingen en u garandeert uitstekende leiding van de orkesten. 

Vriend- en sponsorpakketten

Natuurlijk stellen we als vereniging daar een aantal zaken tegenover. Daarom hebben we een aantal vriend- en sponsorpakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze pakketten hebben we hieronder nog eens naast elkaar gezet. Uiteraard zijn ook eenmalige giften van harte welkom.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?